Direktlänk till inlägg 25 augusti 2013
Bakade ju citronmarängpaj. Gjorde precis som det stod i receptet. Allt gick jättebra fram tills jag tog ut den från ugnen. Då är ju marängen mjuk... googlade runt lite och undrade vad jag gjort för fel. Då är det många som skrivit att man inte ska den där nypan salt för det gör att marängen inte blir hård och god. Sjukt besviken!!! Varför skriver man dit att det ska vara en nypa salt i om det är så att man inte ska ha salt i när man gör maräng. Alldeles strax kommer gästerna och min fina citronmarängpaj smakar inget vidare. Så ni som läst. Ta bort saltet från receptet om ni skulle få för er att testa!!!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 | ||||||
5 | 6 | 7 |
8 | 9 |
10 | 11 | |||
12 |
13 |
14 | 15 | 16 |
17 | 18 | |||
19 |
20 | 21 | 22 |
23 |
24 |
25 | |||
26 |
27 |
28 | 29 | 30 | 31 | ||||
|